Betingelser

Korrektur
Etter at du har mottatt ordrebekreftelsen på din ordre vil du etter få dager motta en korrektur på mail. korrekturen må leses igjennom nøye før den godkjennes for at det ikke skal bli feil. Når endelig korrektur er godkjent sendes kortene til produksjon.

Levering
Leveringstid på din ordre er mellom 1-2 uker etter godkjent korrektur. Postgangen kommer i tillegg til oppgitt produksjonstid.

Reklamasjon
Alle klager behandles fortløpende. Skyldes feilen forhold forårsaket av oss, erstattes varen fullt ut.

Reklamasjonsfristen er 10 dager.

Angrefrist
For varer som er bestillt med kundetilpassning gjelder ikke angrerettloven. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Uavhentede pakker
Ved uavhentede pakker vil kunden bli tilsendt faktura for varene. Dette gjelder for alle personlige trykksaker, altså, varer vi ikke kan selge til andre kunder. For varer som kan selges til andre kunder vil det bli fakturert et gebyr for uavhentet vare, samt frakt begge veier, for å dekke våre kostnader i forbindelse med brudd på avtale.

Forbehold
Vi tar forbehold om skrivefeil og eventuelle prisendringer. Fargen på bildene vil være ulike fra skjerm til skjerm og det kan derfor være noe avvik mellom varen du mottar og bildet på skjermen din.

Firmaopplysninger
Hege Tronstad
Organisasjonsnr. 992 866 624
Tlf. 900 60 556